Mijn tarieven zijn:

Portretten voor sociale media als LinkedIn, Facebook etc. €25 incl. 5 digitale foto’s die geschikt zijn voor Facebook, LinkedIn en andere sociale media.

Bruidsreportage vanaf €800 incl. 50 digitale foto’s en voorbespreking. Bij reportages buiten de Drechtsteden komt er €0,25 reiskosten per km bij. Albums kan ik maken vanaf €250 afhankelijk van de uitvoering en aantal foto’s.

Familiefoto’s maak ik graag voor u vanaf €50 en ik kan daarbij de foto’s leveren op een xpozer, aluminium of ander materiaal. Prijs is afhankelijk van formaat en materiaal. Ik ben dealer van xpozer en hier kunt u de verdere details vinden

Voor bedrijfsfoto’s en industriële foto’s maak ik graag voor u een offerte. Ik hanteer een uurtarief van €50 per uur waarbij u moet rekenen dat ik moet opbouwen en verwerken.

Een complete fotoshoot van 2 uur met minimaal 10 foto’s digitaal kost 75 euro. Ik kan een visagiste en/of hairstyliste regelen daar kost 35 -70 euro afhankelijk van de stijl. Ik kan een cadeaubon maken voor als u iemand er mee wil verassen.

De aanbieding van deze maand is een fotoshoot met rook en glamoursetting voor maar 45 euro.