Een fotoshoot in Dordrecht met je hele familie?

Organiseer je binnenkort een familiereünie en wil je dit vieren met een mooie fotoshoot in Dordrecht? Een geweldig idee want het gebeurt maar zelden dat alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes bij elkaar zijn. Natuurlijk moet zoiets worden vastgelegd in een mooie reportage zodat iedereen met veel plezier kan terugkijken op deze leuke dag. Zoek je nog een fotograaf voor deze klus? Neem dan eens contact op met Aart van Joolingen van Artastiek. Dankzij een grote passie voor het vak, veel ervaring én mensenkennis weet hij als geen ander hoe hij bijzondere familiemomenten vast moet leggen.

Een fotograaf die luistert naar jouw wensen

Aart van Joolingen gaat vooraf met jou in gesprek en luistert naar jouw wensen. Zo kan hij maatwerk leveren in plaats van een ‘standaard’ reportage. Wil je bijvoorbeeld dat er de hele dag gefotografeerd wordt, of alleen gedurende een aantal uren? Het is mogelijk. En wil je dat de dag op een journalistieke manier wordt vastgelegd of hecht je meer waarde aan mooie groepsportretten? Of wil je liever een combinatie van meerdere stijlen? Bij Artastiek is het allemaal bespreekbaar.

Een onvergetelijke dag laten fotograferen

Wil je een familiereünie onvergetelijk maken met een mooie fotoshoot in Dordrecht? Neem dan contact op met Artastiek. Aart van Joolingen staat jou graag te woord. Ook wanneer je een fotograaf zoekt voor het maken van bruidsreportages of bedrijfsfoto’s is hij beschikbaar. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar 06-18192657. E-mailen kan natuurlijk ook: mail@artastiek.nl.

[ult_buttons btn_title=”Portfolio” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.artastiek.nl%2Findex.php%2Fportfolio%2F|||” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1b98e0″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]