Ik ben Aart van Joolingen en ik ben gepassioneerd en succesvol fotograaf, Ik houd mij bezig met het mensen op een mooie originele en kunstzinnige wijze in beeld te brengen.
Wanneer ik rondloop op straat op congressen en waar ook zijn er altijd mooie mensen met een mooi verhaal te vinden, mensen met een mooi beroep, prachtige hobby’s die zich voor de naaste belangeloos inzetten, mensen die origineel willen zijn maar ook bijzondere mensen die in de massa meelopen. Mensen die in nood zijn, een moeilijke periode hebben of zelfs niet lang meer te leven boeien mij. Hun verhalen, hun twijfels en zekerheden. Ze verdienen een mooi beeld.
Ik vind het heerlijk om rond te lopen met een camera en mij te laten verrassen door alles wat ik om mij heen zie en mij deel van de omgeving te voelen. De kou of de warmte te voelen of de frisse geuren van het voorjaar. Het leven daar om heen en de harmonie of juist de tegenstelling te voelen daar beelden van te maken en later tot nog mooiere kunstwerken uit te werken. Daarom trek ik graag naar allerlei plaatsen om samen met een model of alleen mooie beelden vast te leggen.
Een leven is voor mij een leven lang leren, Ik stel mij open om van anderen te leren om nog mooiere beelden te kunnen maken. Daar stel ik mij heel graag voor open want samen weet je meer dan alleen.
Verder stel ik mijn tijd graag beschikbaar om goede doelen in beeld te brengen op hele gunstige voorwaarden.
en eens per jaar organiseer ik help portrait om mensen die het zich niet
kunnen veroorloven een mooi portret als geschenk te geven. Een mooi beeld hiervan kunt u hier zien.

Goede doelen
verdienen mooie beelden.

Ik ben geregistreerd bij de kamer van koophandel nummer 54649854